Individuele coaching

Loop jij tegen dingen aan in je stiefouderrol en wil je dit liever 1 op 1 bespreken?
Of herken je het gevoel dat je leven op zich best wel oké is maar dat je jezelf regelmatig de vraag stelt: “is dit het nou?” wat wil ik eigenlijk? waar krijg ik energie van? waar wil ik naar toe met mijn werk? relatie etc?
Of je merkt dat je telkens in dezelfde valkuilen stapt, dat je wel wilt maar niet durft, dat je het gevoel hebt dat mensen continu over je grenzen heen gaan.
Misschien is het dan goed dat er eens iemand met je meekijkt om te ontdekken wat de patronen zijn die je (onbewust) in stand houdt. Welke overtuigingen en aannames je hebt waardoor dingen niet gaan zoals je het graag zou willen.
Welke behoeftes of verlangens liggen hieraan ten grondslag?

Ik kan jou begeleiding en support bieden bij de vragen die jij jezelf stelt en bij het ontdekken van jouw mogelijkheden.

Voor wie

Individuele coaching is voor iedereen die uit balans is, dit kun je merken in je rol als stiefouder, je werk, je relaties, je gezondheid, etc. Dus voel jij je uit balans, op welk gebied dan ook, neem dan vrijblijvend contact met me op.
Vanwege mijn eigen stiefmoederschap en de grote vraag naar begeleiding binnen samengestelde gezinnen, heb ik mij gespecialiseerd in het brengen van rust, ruimte en balans binnen een samengesteld gezin. Maar je hoeft dus geen stiefouder te zijn om door mij gecoacht te worden.

Traject

Het begint met een oriënterend (kosteloos) gesprek van één uur. Dit is het kennismakingsgesprek. We gaan samen kijken waar je tegenaan loopt en ook gaan we samen een doelstelling bepalen.
Je laat alles thuis bezinken.
Voel je je veilig bij mij en besluit je een coachingtraject aan te gaan dan zullen we snel een afspraak maken.
Een coachingsessie duurt ongeveer 1- 1,5uur per keer. We plannen aan het eind van elke afspraak een vervolgsessie.

Je bent op je best als je bent wie je bent

Harder roeien helpt niet als de boot de verkeerde kant op vaart.